Call Us 06 51 21 87 27
Stay connected:

Micro-dermabrasie

Rimpelvorming!!!!! iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk kunnen beschadigen, zoals hardnekkige acne, operatielitteken, brandwonden, pigmentvlekken, groei- en of zwangerschapsstriemen. Ze kunnen als een storende factor of een belemmering ervaren in het dagelijks functioneren. Met micro-dermabrasie kunnen deze huid beschadigingen en of rimpelvorming tot een minimum terug gebracht worden en zichtbaar vervagen.

Het meeste wordt micro-dermabrasie toegepast om lijntjes en rimpels te vervagen en de huid een jongere uitstraling te geven. Ook pigmentvlekken kunnen behandeld worden zodat deze nauwelijks nog zichtbaar zijn. Bij hardnekkig acne en acne littekens kan de micro-dermabrasie de huid een gladder aanzien geven en littekens van snij wondden, verbranding en striae minder zichtbaar gemaakt worden.

Door middel van een speciale vacuĆ¼m techniek worden steriele microkristallen over de huid gespoten. Deze microkristallen raken de huid waarbij de oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Je kunt het vergelijken met zandstralen.
Het voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling. De huid gaat zich na de micro-dermabrasie zelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het resultaat is na 1 behandeling dan ook al zichtbaar.

Duur 90 minuten

Babor Webshop