Call Us 06 51 21 87 27
Stay connected:

Permanente make-up

Ben je geen make-up drager, maar wil je wel graag je oogopslag op een natuurlijke manier versterken? Dan geeft de infralash eyeliner het mooiste resultaat. Met een infralash eyeliner versterken we je wimperrand voor het meest natuurlijke effect.

WELKE EYELINER IS WANNEER GESCHIKT
Met permanente make-up zijn er veel mogelijkheden voor het aanbrengen van eyeliners. Welke eyeliner het best bij je past is afhankelijk van de vorm van je ogen en de oppervlakte van de huid waar op te werken is. Wij zullen altijd het mooiste versterken maar zijn zeker eerlijk in onze adviezen wanneer sommige behandelingen niet mogelijk zijn. Een voorbeeld is wanneer je graag een ‘wing’ wilt, maar je arcadeboog dit niet toelaat omdat deze te laag is of er huidverslapping aanwezig is in het ooggebied is deze bijv. zeker niet toepasbaar.

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP
Bij permanente make-up brengen we met een flinterdunne naald een pigementkleur aan in de lederhuid. Dit is net onder het huidoppervlak. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat natuurlijk gewoon door. Gemiddeld blijft permanente make-up op je wenkbrauwen 1 tot 3 jaren zitten en een eyeliner 1 tot 5 jaar of zelfs nog langer.

IS PERMANENTE MAKE-UP VEILIG?
Ja. PMU is 100% veilig en zorgt voor krachtige natuurlijke eyeliners

DOET HET PIJN?
Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar we proberen eventuele pijn tot een minimum te beperken. De pijngrens van iedereen is verschillend. Uit ervaring kunnen we zeggen dat circa 95% van onze klanten, een behandeling eerder als ‘irritant’ ervaart dan als pijnlijk. En soms? Vallen mensen in slaap tijdens een behandeling.

VERSCHIL TUSSEN PERMANENTE MAKE-UP EN TATOEËREN
Permanente make up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 5 jaar vervagen.

HOE HET WERKT
Bij de eerste afspraak voor PMU heb je eerst een intake. We maken kennis en we bespreken eventuele bijzonderheden. Er zijn altijd 2 behandelingen nodig. De eerste dagen zal de PMU donkerder zijn dan je had verwacht. Dit komt omdat de behandeling een wond is en eigenlijk een schaafwond is. Bloed gemengd met wondvocht zorgt voor de donkere kleur, ook zal er een korst ontstaan, dit is alleen maar goed dit hoort bij het genezingsproces.

NA DE BEHANDELING
Na de behandeling krijg je verzorging mee en wat dat hangt af van de PMU die is gezet.
Wij zijn gespecialiseerd in eyeliner onder & boven.

Ingrid’s Schoonheidssalon is GGD gecertificeerd. Dit betekend dat er wordt gewerkt volgens de strenge LCHV-hygiënerichtlijnen voor permanente make-up, hierdoor bent u verzekerd van een volledig veilige en hygiënische PMU behandeling.


Babor Webshop