Call Us 06 51 21 87 27
Stay connected:

Verven wenkbrauwen

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer nadruk en expressie in de oog regionen van uw gezicht. De ogen zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Voor mensen met gevoelige ogen is het verven van wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken.

Nooit meer uw mascara vergeten

Een behandeling van ongeveer 25 minuutjes waarbij uw wimpers worden geverfd met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren.

Voordelen:
Wimpers verven of het verven van uw wenkbrauwen is ideaal als u zich niet iedere dag druk om wilt maken, en wanneer u zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

Behandeling is over het algemeen pijnloos. Het is echter wel mogelijk dat de ogen tijdelijk licht geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Uiteraard zorgt ik als schoonheidsspecialiste ervoor dat de kans op irritatie zo min mogelijk is. Het verven van uw wimpers of wenkbrauwen is niet schadelijk voor uw ogen.

Het is raadzaam om uw mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, gezien het feit dat de wimper haren dan optimaal geverfd kunnen worden.

Babor Webshop